Prekių katalogas

Striukės GORE-TEX KONERO HILL GTX Gore-Tex Pagaminti Europoje Aukšta kokybė! Vandeniui Atsparumas 100% Kvėpavimas Membrana 30.000 /30.000

  • Striukės GORE-TEX KONERO HILL GTX Gore-Tex Pagaminti Europoje Aukšta kokybė! Vandeniui Atsparumas 100% Kvėpavimas Membrana 30.000 /30.000

    Kodas: 281291403005
    55790 
    65790  Sutaupykite 10000 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Likutis: 2 vnt.
    Pirkdami galite gauti 55790 taškų.
    Lizingo skaičiuoklės
    • sbl
    • esto3
    • esto

    Lengvos, labai patvarios 3 sluoksnių GORE-TEX® Pro shell audinio striukė, jis minkštesnis ir ženkliai lengvesnis nei paprastas GORE-TEX®. Gerai kvėpuojančios, nereikalauja rimtos priežiūros, lengvos, patogios ilgesniam vaikščiojimui. Vandeniui nepralaidūs YKK užtrauktukai , lengvai galima apsiauti, rankos riešus užfiksuoti su juostelėmis, kad vanduo nepatektu į vidų. Apykaklėje įmontuotas galvos gaubtuvas, kurį reikalui esant nesunku užsidėti, apykaklėje įmontuota kaklo kaukė -gaubtuvas ir apykaklėje įmontuota Recco sistema-Patentuota RECCO® technologija yra dviejų dalių sistema, turinti aktyvų detektorių, kurį nešioja gelbėtojas, ir pasyvų reflektorių, kurį nešioja vartotojas. Visiškai nepralyjamos ir labai gerai kvėpuojančios. 4 kišenės.(2 kišenės viršutinėje dalyje, 2 kišenės apatinėje dalyje talpios) 

  • Lengvos, labai patvarios 3 sluoksnių GORE-TEX® Pro shell audinio striukė, jis minkštesnis ir ženkliai lengvesnis nei paprastas GORE-TEX®. Gerai kvėpuojančios, nereikalauja rimtos priežiūros, lengvos, patogios ilgesniam vaikščiojimui. Vandeniui nepralaidūs YKK užtrauktukai , lengvai galima apsiauti, rankos riešus užfiksuoti su juostelėmis, kad vanduo nepatektu į vidų. Apykaklėje įmontuotas galvos gaubtuvas, kurį reikalui esant nesunku užsidėti, apykaklėje įmontuota kaklo kaukė -gaubtuvas ir apykaklėje įmontuota Recco sistema-Patentuota RECCO® technologija yra dviejų dalių sistema, turinti aktyvų detektorių, kurį nešioja gelbėtojas, ir pasyvų reflektorių, kurį nešioja vartotojas. Visiškai nepralyjamos ir labai gerai kvėpuojančios. 4 kišenės.(2 kišenės viršutinėje dalyje, 2 kišenės apatinėje dalyje talpios)

    Visiems tinkanti universali striukė neperšlampama su gobtuvu galvai ir specialia apykakle-gaubtuvu kaklui
    • 3 sluoksnių GORE-TEX® audinys su 28K / <6 RET membrana
    • Džersio apykaklė su išorine membrana ir neopreno danga, įstatyta į apykaklę, kad būtų geriau apsaugota
    • Užtraukite žemyn centrinę priekį ir sagos mygtuką, užsegamas rankines kišenes
    • Atlenkiamos krūtinės kišenės su „Velcro“ ir užsegamomis krūtinės kišenėmis
    • Atidarykite vidines kišenes
    • Kišenė, kuri veikia kaip saugi kišenė
    • D. apykaklę pasislepentis galvos gaubtuvas
    • Reguliuojami rankogaliai su velcro sistema
    • Reguliuojamas striukės apvadas
    • „Recco®“ prietaisas ant galinės apykaklės

    Kas tai Recco sistema-Patentuota RECCO® technologija yra dviejų dalių sistema, turinti aktyvų detektorių, kurį nešioja gelbėtojas, ir pasyvų reflektorių, kurį nešioja vartotojas.Plaiau spauskite nuorodą : https://recco.com/technology/

    • Šviesą atspindintys elementai geresniam matomumui
    • Puikus drabužis Žvejybai, buriavimui ir vandens sportui,lipant į kalnus , slidinėjant, kelautojams, o ypa aktualu sėdint valtyje - neprapuia ir visada lieki sausas, labai didelis kvepavimas ir 100 procentinis vandens nepralaidumas.
    Svoris: 0,56 kg

    Pagaminta Europoje, made in EU.

    Pagrindinė medžiaga GOREb TEX®

    „GORE-TEX® PRO“: lengvas, 3 sluoksnių audinys (114 g / m²), kurio paviršius yra lygus dėl tekstūruotų 40 denierių poliamido 6,6 siūlų išorėje. Jis yra laminuotas specialiu poliamido audiniu, apsauganiu membraną. Puiki hidroizoliacija (28 000 mm vandens kolonėlė), kvėpavimas (<6) ir vandenį atstumianios savybės, ji greitai išdžiūsta ir lengvai valoma. Jis pasižymi puikiu atsparumu dilimui ir garantuoja, kad bus nuolat atsparus vandeniui.

    Antrinė medžiaga GOREb TEX®

    GORE-TEX® PRO: 3 sluoksnių ataudų tempiamasis poliamido 6 audinys (140 g / m²). Jis yra laminuotas specialiu poliamido audiniu, apsauganiu membraną. Puiki hidroizoliacija (28 000 mm vandens storymė), kvėpavimas (RET <6) ir vandenį atstumianios savybės, ji greitai džiūsta ir lengvai valoma. Jis pasižymi puikiu atsparumu dilimui ir garantuoja, kad bus nuolat atsparus vandeniui.

    SKALBTI ATSKIRAI NUO KITE2 DRABUŽIE2
    SU VANDENS SROVŠNUPLAUTI VIDIND DALD.
    NAUDOKITŠTIK RANKE2 RIŽIMD
    NENAUDOKITŠAUDINIE2 Minkštiklių ir paprastų skalbimo miltelių

    Galite drasiai naudoti specialias priemonesSkalbyklis Valiklis-impregnuojantis Grangers made in USA

     


    Gore-Tex priežiūra

     


    Svarbiausia vadovaukitės etiketėje pateiktomis rekomendacijomis
    Reguliariai plaukite gaminius su membranomis. Purvinos ir riebaluotos membranos praleidžia vandenį ir prasiau kvėpuoja.
    Plaukite tik su tam skirtomis priemonėmis. Lietuvoje nesunkiai gausite Skalbyklis Valiklis-impregnuojantis Grangers Performance Wash priemonių skalbimui ir impregnavimui. Jei neturite specialiai membranoms skirtų ploviklių rinkitės kuo natūralesnį, be papildomų baliklių,kvapų ar kitų priedų, pavyzdžiui, natūralų ūkinį muilą.
    Visada gerai išskalaukite plovimo priemones, net ir specialias. Kartais rekomenduojama skalbyklėje įjungti papildomą skalavimo ciklą.
    Didelis karštis gali išlydyti membraną. Nedžiovinkite arti ugnies ar ant radiatorių.
    Nesuriškite striukės rankovių ir apskritai venkite traiškymo ir trynimo.

    Sudėtis:
    IŠORINI DALIS IŠORINI AUDINIAI
    100% - POLIAMIDAS
    IŠORINIAI GARSNIAI
    100% POLISTERIS
    D.DITI pamušalinį audinį
    100% POLISTERIS
    VIDINI DALIS IŠORINI AUDINIAI
    100% - POLIAMIDAS
    KIŠKINIE2 pamušalo audiniai
    82% - POLIAMIDAS
    18% - ELASTANAS
    ANTRASIS IŠORINIS AUDINIS
    93% - POLIAMIDAS
    7% - ELASTANAS

    Gore-Tex Technologija plaiau spausti nuorodą

    https://www.gore-tex.com/technology/testing#outerwear 

  • Prenumeruok ir laimėk

    Informacija