Prekių katalogas

GORETEX Kelnės aukštos su petnešomis GTX Gore-Tex Pagaminti Europoje Aukšta kokybė! Vandeniui Atsparumas 100% Kvėpavimas Membrana 30.000 /30.000

  • GORETEX Kelnės aukštos su petnešomis GTX Gore-Tex Pagaminti Europoje Aukšta kokybė! Vandeniui Atsparumas 100% Kvėpavimas Membrana 30.000 /30.000

    Kodas: 281215112403
    55790 
    65790  Sutaupykite 10000 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Likutis: 1 vnt.
    Pirkdami galite gauti 55790 taškų.
    Lizingo skaičiuoklės
    • sbl
    • esto3
    • esto

    Lengvos, labai patvarios 3 sluoksniųGORE-TEX® Pro shell audinio kelnės, jis minkštesnis ir ženkliai lengvesnis nei paprastas GORE-TEX®. Gerai kvėpuojančios, nereikalauja rimtos priežiūros, lengvos, patogios ilgesniam vaikščiojimui. Vandeniui nepralaidūs YKK užtrauktukai , lengvai galima apsiauti bet kokio dydžio ar aukščio batus/botus ir užviksuoti su juostelėmis, o neopreninis kojų apvadas apsaugos nuo vandens patekimo į vidų. Visiškai nepralyjamos ir labai gerai kvėpuojančios. 4 kišenės.(2 kišenės virutinėje dalyje, 1 užtraukiama kojų kišenė ir 1 talpi kišenė aksesuarams susidėti.

  • Kelnės su petnešomis KONERO HILL GORE‐TEX® ir Kevlar®

    Lengvos, labai patvarios 3 sluoksniųGORE-TEX® Pro shell audinio kelnės, jis minkštesnis ir ženkliai lengvesnis nei paprastas GORE-TEX®. Gerai kvėpuojančios, nereikalauja rimtos priežiūros, lengvos, patogios ilgesniam vaikščiojimui. Vandeniui nepralaidūs YKK užtrauktukai , lengvai galima apsiauti bet kokio dydžio ar aukščio batus/botus ir užviksuoti su juostelėmis, o neopreninis kojų apvadas apsaugos nuo vandens patekimo į vidų. Visiškai nepralyjamos ir labai gerai kvėpuojančios. 4 kišenės.(2 kišenės viršutinėje dalyje, 1 užtraukiama kojų kišenė ir 1 talpi kišenė aksesuarams susidėti.

    • Aukštos vandeniui atsparios kelnės su petnešom
    • 3 sluoksnių GORE-TEX® 28K- <6 RET membrana
    • Kelio ir sėdynės lopai iš nailono ir Kevlar® audinio, padengti poliuretano danga
    • Bėgimui atsparus 4 krypčių juostos, pritvirtintas prie neopreno audinio, kelnių apačioje
    • Kelių apsauga iš Kevlar® audinio medžiagos, perforuota, kad padidintų kvėpavimą ir sumažintų svorį bei puikiai sugertų energiją.
    • Centrinis užtrauktukas dvigubas, galima atitraukti auštyn ir žemyn, labai patogu vyrams
    • Krūtinės kišenės ir šoninė kišenė su užtrauktuku ir šonine kišene su velcro
    • Elastinga guma ties juosmeniu
    • Reguliuojamos petnešos
    • Reguliuojamas kojų apvadas
    • Puikus drabužis žvejybai, buriavimui ir vandens sportui, ypač aktualus sėdint valtyje, neprapučia strėnų ir visada lieki sausas, labai didelis kvepavimas ir 100 procentinis vandens nepralaidumas.
    Svoris: 0,83 kgSuper lengvos kelnės

    Pagaminta Europoje, made in EU.

    Pagrindinė medžiaga GORE‐TEX®

    „GORE-TEX® PRO“: lengvas, 3 sluoksnių audinys (114 g / m²), kurio paviršius yra lygus dėl tekstūruotų 40 denierių poliamido 6,6 siūlų išorėje. Jis yra laminuotas specialiu poliamido audiniu, apsaugančiu membraną. Puiki hidroizoliacija (28 000 mm vandens kolonėlė), kvėpavimas (<6) ir vandenį atstumiančios savybės, ji greitai išdžiūsta ir lengvai valoma. Jis pasižymi puikiu atsparumu dilimui ir garantuoja, kad bus nuolat atsparus vandeniui.


    Antrinė medžiaga Kevlar®

    „KEVLAR® T-TECH“: dvikryptis (400 g / m²) poliamido ir „Kevlar®“ audinys su pjūviui, dilimui ir perforacijai atsparia poliuretano danga. Specialūsmikropolimerai yra giliai integruoti į išorinį paviršių ir išdėstyti tarpusavyje, kad būtų galima lankstumo, kvėpavimo ir ypatingo patvarumo. Ši technologija apsaugo pagrindinį audinį ir prisideda prie puikaus medžiagos atsparumo.

    Antrinė medžiaga H.E.A.F®

    Elastinga (putų polietileno) medžiaga, pasižyminti puikiomis energijos absorbavimo galimybėmis (250 g / m²): jos perforacijos užtikrina aukštesnį kvėpavimą ir mažesnį svorį. Jis puikiai prisitaiko prie kūno formos ir užtikrina puikų prigludimą.

    Skalbimo instrukcijos:


    SKALBTI ATSKIRAI NUO KITŲ DRABUŽIŲ
    SU VANDENS SROVE NUPLAUTI VIDINĘ DALĮ
    NAUDOKITE TIK RANKŲ RĖŽIMĄ
    NENAUDOKITE AUDINIŲ Minkštiklių ir paprastų skalbimo miltelių

    Galite drasiai naudoti specialias priemonesSkalbyklis Valiklis-impregnuojantis Grangers made in USA

    Gore-Tex priežiūra

    • Svarbiausia vadovaukitės etiketėje pateiktomis rekomendacijomis
    • Reguliariai plaukite gaminius su membranomis. Purvinos ir riebaluotos membranos praleidžia vandenį ir prasčiau kvėpuoja.
    • Plaukite tik su tam skirtomis priemonėmis. Lietuvoje nesunkiai gausite priemonių skalbimui ir impregnavimui. Jei neturite specialiai membranoms skirtų ploviklių rinkitės kuo natūralesnį, be papildomų baliklių,kvapų ar kitų priedų, pavyzdžiui, natūralų ūkinį muilą.
    • Visada gerai išskalaukite plovimo priemones, net ir specialias. Kartais rekomenduojama skalbyklėje įjungti papildomą skalavimo ciklą.
    • Didelis karštis gali išlydyti membraną. Nedžiovinkite arti ugnies ar ant radiatorių.
    • Nesuriškite striukės rankovių ir apskritai venkite traiškymo ir trynimo.


    Sudėtis:
    100% - POLIAMIDAS
    VIDAUS AUDINIAI
    72% - POLIAMIDAS
    28% - ELASTANAS
    ĮDĖTI AUDINĮ
    59% - POLIAMIDAS
    41% - ELASTANAS
    VIDINĖ DALIS IŠORINĖ AUDINIAI
    100% - POLIAMIDAS
    KIŠENIŲ pamušalo audiniai
    100% - POLIAMIDAS
    ANTRASIS IŠORINIS AUDINIS
    70% - POLIAMIDAS
    20% - ARAMIDAS
    10% - ELASTANAS

    Gore-Tex Technologija plačiau spausti nuorodą


    https://www.gore-tex.com/technology/testing#outerwear